KAMERAÖVERVAKNING FÖR FÖRETAG
CameraLogic erbjuder högkvalitativa lösningar kring kameraövervakning för företag. Allt från typ av kameror till larmfunktioner skräddarsys till er som kund. Det gör att ni alltid kan vara trygga i att ha en optimal lösning för era behov - kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion!

AVSKRÄCKANDE

Ett system för kameraövervakning gör att potentiella förövare ofta undviker inbrott/skadegörelse mot ett företags verksamhet.

TRYGGHET

Med kameraövervakning upplever personal en annan trygghet på arbetsplatsen då man vet att risken för olika typer av brott är minimerad.

HITTA FÖRÖVAREN

CameraLogic använder enbart lösningar som garanterar högsta kvalitet på bilder samt som fungerar hundraprocentigt över tid.

INVESTERING I FÖRETAGET - INNAN DET VÄRSTA INTRÄFFAR

Att bli utsatt för ett brott är inte bara ett ekonomiskt slag mot företaget. Det tar tid och kraft att återställa det som har blivit förstört, upprätta kontakter med försäkringsbolaget samt ge stöd till eventuellt utsatt personal. Att agera i tid är en viktig investering i hela verksamheten - kontakta oss.

KAMERAÖVERVAKNING INOM INDUSTRIN

Vanliga tillämpningsområden är klassisk övervakning, övervakning kopplat till larmcentral, intelligent videoanalys, smarta funktioner för produktionslinjer som varnar, larmar och stoppar vid problem. Distansstyrning och kontrollrumskoppling.

Detta stärker bla säkerheten, minskar falsklarm/ryck, operatör kan alltid vara med, enklare att centralisera.

KAMERAÖVERVAKNING AV FASTIGHETER

Misskötta grovsoprum, skadegörelse i tvättstugor och garage samt övriga utrymmen, obehöriga besökare, hot och våld är en del av problematiken för bla flerfamiljshus.

Camera Logic har sedan bildandet 2015 säkrat upp många flerfamiljshus åt såväl kommunala samt privata hyresvärdar. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat ett unikt mallsystem för hyresvärdar att använda i kundenkäter till sina hyresgäster.  Med underlagen som bygger på enkäter före installation av kameror, information samt uppföljning efter installation av kameror så får hyresvärdarna en unik inblick i hur hyresgästerna upplever tryggheten i närområdet före samt efter installation av kameror.
Systemet med kundenkäter ger hyresvärdarna en unik statistik och utgör ett bra verktyg för beslut samt åtgärder.

I samtliga fall där våra kunder använder enkäter för kundundersökning upplevs detta som en stor nytta av våra kunder. Kundundersökningen samt vår långa erfarenhet av att arbeta med kameror och fastigheter i utsatta områden borgar för att Camera Logic levererar det våra kunder vill ha!

ÖVERVAKNING I BUTIK

Kameraövervakning lokalt och mot larmcentral. Traditionell inspelning i bevissyfte, högupplösta bilder med fokusering, minskar stöld och snatteri samt är en trygghet för personalen.

Kamerasystem integrerat med kassan varnar för återköp och otillåtna rabatter. Kom tillrätta med kompisköp, sök på kvitton och varor.

INOM LOGISTIK

Kontroll på var godset finns hela tiden. Se hur skada på gods uppkommit. Personaltrygghet. Med speciallinser krävs färre kameror men ger ändå en omfattande täckningsyta vilket resulterar i färre kameror samt en mindre server.

Det sammantaget ger en bättre ekonomi och är smartare samt smidigare för användaren.

VI KAN KAMERAÖVERVAKNING.

Frågor kring vilken lösning ni är i behov av? Eller vill ni veta mer om hur något av systemen fungerar? Fyllt i formuläret till höger så hör vi av oss.

Det går också bra att ringa oss direkt på telefonnummer   010-151 60 00